Снікерси

TWEEN
6000,00
грн.
Снікерси ідеальні та універсальні. Їх можна носити як на шкарпетку, так і на босу ногу, одягати під вбрання у спортивному стилі або casual. Це взуття підходить для неформальних подій, подібних до прогулянок на природі, пляжних вечірок або барбекю. Сьогодні снікерси стали невід'ємною частиною образу молодого городянина, який віддає перевагу вільному стилю.

Матеріал верха
нубук
Матеріал підкладки
натуральна шкіра
Матеріал підошви
ТПР (термопластична резина)

Рекомендації щодо догляду.
Доглядати взуття треба вже з моменту його покупки. Перш за все, при покупці зверніть увагу з якого матеріалу зроблено підошву нових черевиків: зі шкіри, гуми або поліуретану. Шкіряна підошва дуже ніжна і вимагає так званої профілактики, якщо ви хочете носити туфлі у вологу погоду. Поліуретанова та гумова підошви більш практичні і цієї процедури не потребують.
Профілактика забезпечить захист шкіряної підошви від зовнішніх впливів, стирання, вологи, пошкоджень та продовжить термін її служби. Якщо ж носитимете взуття тільки в офісі або лише в суху погоду, то краще профілактику не ставити.
Вартість косметики має відповідати вартості взуття!
Рекомендуємо використовувати спеціальний водозахисний спрей. Спрей забезпечує захист взуття від вологи та бруду. Для замші та нубуку потрібен спеціальний спрей (бувають і універсальні – і для гладкої шкіри, і для замші, і для нубука). Вперше краще обробити спреєм взуття із замші та нубуком двічі (з перервою – вдруге після того, як взуття висохне після першого). Лаковану шкіру спреєм не обробляють.
Колір крему повинен відповідати кольору шкіри або бути трохи світлішим. При цьому можна використовувати і безбарвний крем (особливо якщо на туфлях є контрастні шви зі світлих ниток). Однак безбарвний крем не рекомендується використовувати занадто часто, оскільки колір взуття від нього може зблікнути. Туфлі з лакової шкіри, замші та нубуку кремом не начищають.
Уникайте кремів із силіконом у складі! Силікон забиває пори взуття та зменшує його повітропроникність.
Після нанесення крему залиште черевики на невеликий час. Потім візьміть щітку (краще з натуральної щетини - кінського волосся, наприклад) і відполіруйте туфлі. Для наведення фінального глянцю можна скористатися серветкою, особливо гарна серветка із вовни.
Click to order
Ваш заказ:
Total: 
Для приобретения товара, заполните форму!

Отправка предусмотрено средствами "Новой Почты", или самовывоз по адресу: Столичное шоссе 103, ТРЦ Атмосфера, бутик Damat-Tween

Оплата производится наложенным платежом, кредитной картой (Visa, Mastercard) или Privat24 через LiqPay

Доставка (только по Украине)

Соглашение об обработке персональных данных
выполняется в соответствии с законодательством Украины.
ФИО
E-mail
Мобильный телефон получателя
Город или районный центр
Номер отделения Новой Почты
Комментарии к заказу
Как Вы о нас узнали?
Payment method