Піджак

TWEEN
7500,00
грн.
Піджак доречний практично у всіх сферах життя чоловіка. При грамотному використанні аксесуарів він добре виглядатиме і на урочистості, і на сімейній зустрічі, і в офісі.

Склад
Вовна 100% 

Рекомендації щодо догляду ви можете знайти на фірмовому ярлику, вшитому у бічний шов.
Піджак можна зіпсувати неправильним доглядом або повною його відсутністю. Однак, якщо ви дотримуєтеся основних правил догляду, виріб прослужить вам довго.
Відразу після того, як ви знімаєте піджак, його потрібно повісити на плічка. Краще використовувати «об'ємні» вішалки для того, щоб піджак зберігав форму.
Якщо підпал необхідно почистити, робіть це щіткою з натуральним ворсом. Не тисніть занадто сильно, будьте обережні з гудзиками. Періодично слід чистити із внутрішньої сторони.
Ніколи не носіть один і той же піджак два дні поспіль. Він повинен відпочити на вішалці, відновити форму.
При необхідності відпарюйте піджак за допомогою праски з вертикальним відпарювачем або парової станції. Є й інший варіант: піджак можна повісити у ванну кімнату. Попередньо заповніть ванну гарячою водою і закрийте двері. За кілька годин перебування у такій паровій лазні піджак «відпочине», а заломи та складки розгладяться.
Ніколи не намагайтеся самостійно прасувати піджак! Це має робити професіонал! Піджак ми радимо відпарювати.
Користуйтеся послугами лише перевірених хімчисток!
Не використовуйте липкі ролики для чищення одягу. Як правило, липкість досягається завдяки клейкому складу, який може дуже швидко зіпсувати тканину. В результаті піджак прийде у непридатність і йому вже нічого не допоможе.
Піджаки не можна прати. Деякі люди вважають, що це правило стосується лише вовняних виробів, але це не так. Бавовняні піджаки теж не можна прати, інакше вони можуть втратити форму.

Click to order
Ваш заказ:
Total: 
Для приобретения товара, заполните форму!

Отправка предусмотрено средствами "Новой Почты", или самовывоз по адресу: Столичное шоссе 103, ТРЦ Атмосфера, бутик Damat-Tween

Оплата производится наложенным платежом, кредитной картой (Visa, Mastercard) или Privat24 через LiqPay

Доставка (только по Украине)

Соглашение об обработке персональных данных
выполняется в соответствии с законодательством Украины.
ФИО
E-mail
Мобильный телефон получателя
Город или районный центр
Номер отделения Новой Почты
Комментарии к заказу
Как Вы о нас узнали?
Payment method