Костюм трійка

DAMAT
14500,00
грн.
Якщо мова заходить про святковий захід, зверніть увагу на костюм-трійку, що складається з жакету, жилету та брюк.
Але і в образі на кожен день він теж не буде зайвим у Вашому гардеробі, просто варто відмовитися від жакету або жилета, отримавши стильний образ.

Склад
Вовна100%

Рекомендації щодо догляду ви можете знайти на фірмовому ярлику, вшитому у бічний шов.
Костют можна зіпсувати неправильним доглядом або повною його відсутністю. Однак, якщо ви дотримуєтеся основних правил догляду за костюмом, турбота про нього не складе особливих труднощів, костюм прослужить вам довго.
Відразу після того, як ви знімаєте піджак, його потрібно повісити на плічка. Краще використовувати «об'ємні» вішалки для того, щоб піджак зберігав форму.
Для брюк потрібно використовувати спеціальні вішалки з прищіпками (підходять для бавовняних моделей) або м'якими затискачами (для вовняних брюк). Брюки на ці вішалки завжди вішаються брючками нагору. Під дією своєї ваги брюки на таких вішалках відновлюють форму, заломи поступово розпрямляються.
Якщо костюм потрібно почистити, робіть це щіткою з натуральним ворсом. Не тисніть занадто сильно, будьте обережні з гудзиками. Періодично слід чистити брюки та піджак із внутрішньої сторони.
Ніколи не носіть один і той самий костюм або піджак два дні поспіль. Він повинен відпочити на вішалці, відновити форму.
При необхідності відпарюйте костюми за допомогою праски з вертикальним відпарювачем або паровою станцією. Є й інший варіант: костюми можна повісити у ванну кімнату. Попередньо заповніть ванну гарячою водою і закрийте двері. За кілька годин перебування у такій паровій лазні костюм «відпочине», а заломи та складки розгладяться.
Ніколи не намагайтеся самостійно прасувати піджак! Це має робити професіонал! Брюки можна відгладжувати самостійно (не забувайте, що вовняні брюки можна гладити тільки через тонку тканину, інакше вони почнуть лисніти). Піджак ми радимо просто відпарювати.
Користуйтеся послугами лише перевірених хімчисток та віддавайте весь костюм повністю, щоб уникнути невідповідності відтінків брюк та піджака після хімчистки.
Не використовуйте липкі ролики для чищення одягу. Як правило, липкість досягається завдяки клейкому складу, який може дуже швидко зіпсувати тканину. В результаті костюм прийде у непридатність і йому вже нічого не допоможе.
Костюми не можна прати. Деякі люди вважають, що це правило стосується лише вовняних костюмів, але це не так. Бавовняні піджаки теж не можна прати, інакше вони можуть втратити форму. Інша справа - бавовняні брюки; як правило, вони добре переносять машинне прання.



Click to order
Ваш заказ:
Total: 
Для приобретения товара, заполните форму!

Отправка предусмотрено средствами "Новой Почты", или самовывоз по адресу: Столичное шоссе 103, ТРЦ Атмосфера, бутик Damat-Tween

Оплата производится наложенным платежом, кредитной картой (Visa, Mastercard) или Privat24 через LiqPay

Доставка (только по Украине)

Соглашение об обработке персональных данных
выполняется в соответствии с законодательством Украины.
ФИО
E-mail
Мобильный телефон получателя
Город или районный центр
Номер отделения Новой Почты
Комментарии к заказу
Как Вы о нас узнали?
Payment method